Despre Casa Gia

Cluj-Napoca este unul dintre orasele pline de istorie, cladiri impunatoare si oameni spirituali, un oras modern aflat în plina ascensiune economica, dar totodata boem, romantic, si plin de posibilitati de petrecere a timpului liber. În acest oras în care stresul cotidian ne obliga sa ne desfasuram activitatea de zi cu zi într-un mod alert, dar productiv în acelasi timp, puteti beneficia de acum de servicii de lux într-un loc ideal de regasire al echilibrului dintre munca si recreere.

Pensiunea Casa G.I.A.**** este una dintre cele mai selecte locatii de cazare din Cluj-Napoca. Cladirea recent finalizata dispune de 8 camere spatioase si confortabile, amplasate pe doua nivele. Cladirea este construita pe 3 nivele, D+P+E. La demisol este sala de mese, crama si bucataria. La parter se gaseste receptia, lobby-ul si 4 camere.

La etaj sunt 4 camere, lobby si terasa. In curte se gaseste o terasa amenajata pentru serile calduroase de vara.

Confortul si eleganta sunt elemente definitorii ale camerelor. Acestea dispun de acces internet prin cablu, WI-FI si televiziune prin cablu. Camerele cu suprafete generoase beneficiaza din plin de lumina naturala. Izolatia interioara si exterioara confera confort termic atat vara cat si iarna. Camerele sunt dotate cu mobilier modern, mini bar, paturi extra large, aer conditionat si uscator de par.

Printre facilitatile oferite contra cost se numara: spalatorie + calcatorie rufe, servicii de secretariat. Informatiile turistice si parcarea privata sunt incluse in pret.

Accesul in intreaga facilitate se face pe baza de card, ceea ce confera un plus de exclusivitate.

Pensiunea Casa G.I.A. **** este prima locatie de cazare in Cluj-Napoca dinspre Oradea (E60), in zona comerciala Metro-Polus Center-Cora-Billa-Kaufland. Obiective precum Cluj-Arena, Stadionul C.F.R., clinicile medicale, U.S.A.M.V., si Muzeul de Arta se afla la cateva minute de mers cu masina.

Zona in care este amplasata Pensiunea Casa G.I.A.****este una foarte linistita. Centrul vechi al orasului Cluj-Napoca se afla la doar 4 statii de autobus.

Casa Gia este o constructie recent finalizata, bazata pe un set de reguli simple: lux, relaxare, atmosfera office, toate adaptate în functie de nevoile fiecarui client. Nu în ultimul rând, veti gasi aici caldura gazdelor, un atribut ce va face ca petrecerea timpului în acest loc, sa fie o experienta unica.